Coaching en training voor MKB & ZZP’ers

Coaching & Training voor MKB & ZZP’ers

information-boards-105193__180

Voor ik begon met psychotherapie deed ik coaching en training van ZZP’ers en MKB. Deels op individuele aanvraag en deels in opdracht van een financiëringsmaatschappij. Meestal ging dit dan over het niet kunnen halen van gestelde doelen.  Inhoudelijk ging het juist vaak over de ondernemer zelf.  En daar liggen meestal ook de oplossingen, bij de ondernemer zelf. 

Als je als ondernemer steeds ergens tegen aanloopt, is het goed om een andere route te nemen.

Om deze route zichtbaar te maken is hulp handig. Het lopen van de route doe je zelf. Hierbij help ik je graag en ik kan je verzekeren dat er altijd beweging ontstaat, er altijd ruimte blijkt te zijn.

Training

Bij training gaat het vaak om kennisgebieden of vaardigheden die je misschien niet in huis hebt of niet zo als je dat zou willen, maar die je niet wilt of kunt uitbesteden. En het kan ook gaan om wat meer persoonlijke vaardigheden zoals verkopen, communiceren, debiteuren aanpakken en aan je vrouw vertellen dat je dit weekeind weer moet werken. Afhankelijk van jou en gesteld doel kunnen de trainingen bestaan uit mindfulness/ACT, provocatieve coaching en rollenspelllen en communcatievaardigheden.